Area profesional

Àrea de farmàcies

“A Corona Subirana posem a la teva disposició més de 40 anys d’experiència en el camp de la formulació. Comptem amb l’autorització administrativa que ens acredita com a farmàcia elaboradora pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, acreditació que certifica que complim els estàndards de qualitat.”

Carmina Subirana, Farmacèutica

“Aquí podràs fer el teu encàrrec a través del formulari que trobaràs a continuació i veure l’estat en què es troben els teus encàrrecs a la secció: Historial d’encàrrecs.”

Núria Tenas, Farmacèutica

El nostre laboratori, t’ofereix:

Plataforma web d'encàrrecs Pots gestionar les teves comandes de manera ràpida i senzilla amb la plataforma web d’encàrrecs, on podràs saber en quin estat es troben en tot moment.

Entrega personalitzada per missatgeria pròpia o a través dels principals majoristes Entrega en 24/48h de manera gratuïta per missatgeria pròpia dins del terme municipal de Mataró i entrega pels principals majoristes a altres destinacions.

Personalització de l'etiquetatge Possibilitat de personalitzar la documentació i les etiquetes amb el teu nom i logotip.

Últimes novetats en excipients i material El nostre equip està en constant formació per oferir-te la millor qualitat.

Servei de consultes i informació Oferim la nostra ajuda, experiència i coneixement per resoldre els teus dubtes i els dels teus pacients.

Entrega d’informació pel pacient i per la farmàcia Totes les fórmules s’entreguen amb un prospecte pel pacient. Algunes fórmules s’entreguen amb la fitxa de dispensació activa, on hi trobaràs la descripció de la fórmula, els avantatges, les recomanacions d'ús i diferents propostes de consell farmacèutic.

Avantatges del servei online:

Gestiona totes les teves comandes de fórmules amb una única plataforma, evitant la dispersió de documentació.

Millora la traçabilitat i qualitat en l'intercanvi d'informació entre la Farmàcia Dispensadora i la Farmàcia elaboradora.

Estigues informat. Notificacions sobre temes d'interès relacionats amb la formulació magistral: novetats, notícies, desabastiments, noves funcionalitats, etc.

Farmàcia Corona Subirana Formulació està en contínua evolució, perquè et resulti cada vegada més útil i millor adaptada a les teves necessitats.

Registra't