Area particulars

Àrea de particulars

“A Corona Subirana posem a la teva disposició més de 40 anys d’experiència en el camp de la formulació. Comptem amb l’autorització administrativa que ens acredita com a farmàcia elaboradora pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Acreditació que certifica que complim els estàndards de qualitat.”

Carmina Subirana, Farmacèutica

“Aquí podràs fer el teu encàrrec a través del formulari que trobaràs a continuació i veure l’estat en què es troben els teus encàrrecs a la secció: Historial d’encàrrecs.”

Núria Tenas, Farmacèutica

Si el teu metge t'ha receptat una fórmula magistral, pots escollir dues opcions:

1

Pots venir a la farmàcia amb la recepta original

Una vegada rebut el teu encàrrec, iniciarem el procés d'elaboració del teu medicament personalitzat. I en un breu període de temps (24 hores) t'avisarem per la seva recollida.

2

Fer una petició d’encàrrec al nostre web

Has de seguir els següents passos:

3

Registra’t a través del formulari d’alta

D'aquesta manera les teves dades de salut quedaran protegides (segons llei LOPD) i podràs consultar al teu històric de fórmules encarregades.

4

Omple el formulari per fer el teu encàrrec

Omple el formulari d'una manera ràpida i senzilla i adjunta la recepta en format foto des del teu mòbil.

5

Una vegada comprovat que tot estigui correcte, començarem l'elaboració al nostre laboratori i t'avisarem per la recollida.

NO S'ENTREGARÀ CAP MEDICAMENT SENSE LA RECEPTA ORIGINAL QUE QUEDARÀ EN PODER DE LA FARMÀCIA CARMINA SUBIRANA (Llei 1718/2010, de 17 de desembre, sobre recepta mèdica).